• led ogledala

LED OGLEDALO PARI

Izračunavanje cene led ogledala po Vašim merama

3.680.00 RSD

Visina/Širina moraju biti u granicama 400 - 1500mm

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite putem telefona : 065/634-79-75

Specifikacije

Dimenzije ogledala: Širina x Visina ( max 1200 x 1200 mm )

Materijal: Visoko kristalno staklo – Poreklo iz EU
Debljina ogledala: 4 mm

Debljina pozadine ogledala: 20-30mm

Obrada  ivica ogledala: Mašinsko brušene i polirane

Osvetljenje: LED tehnologija

Trajnost LED osvetljenja I energetski razred: Do 25 000 h / energetski razred A++

Snaga osvetljenja: 720 lm/m
Stepen zaštite LED osvetljenja: IP44

Montažni dodaci: Da

Garancija: Da, 2. Godine

 

Opis proizvoda

Odabir boje LED osvetljenja prema Vašim potrebama

Napredna LED tehnologija omogućava odabir boje osvetljenja prema Vašim potrebe uz uštedu energije. Toplo bela 3000K , Neutralno bela 4000K , Hladno bela 6000K I 3u1 color 3000K-6000K.

3u1 color  - Mogucnost menjanja boje osvetljenja od toplo bele 3000K do hladno bele 6000K. Ogledalo moze memosrisati 3 boje osvetljenja uz mogućnost menjanja inteziteta svetlosti ( Pritiskom I držanjem prsta na unapred definisano mesto )

 

Touch – Senzor dodira

Senzor dodira ugrađuje se u donjem delu ogledala, na sredini. Senzor sadrži ON/OFF funkciju  za paljenje osvetljenja. Mogućnost promene inteziteta svetlosti držanjem prsta na unapred definisianom mestu.

3u1 color  - Mogucnost menjanja boje osvetljenja od toplo bele 3000K do hladno bele 6000K. Ogledalo moze memosrisati 3 boje osvetljenja uz mogućnost menjanja inteziteta svetlosti ( Pritiskom I držanjem prsta na unapred definisano mesto )


Senzor pokreta ruke

Senzor pokreta ruke ugrađuje se na prednjem delu ogledala, na sredini. Prolaskom ruke ispred senzora svetlo se pali, ponovnim prolaskom svetlo se gasi. Distanca prolaska ruke cca 5cm.


Senzor pokreta tela

Senzor pokreta tela aktivira osvetljenje prilaskom ogledalu na udaljenost od cca 80cm. Ogledalo ce samostalno ugasiti osvetljenje udaljavanjem od istog u period od 10 sekundi , ili pristiskom na naznaceno mesto na ogledalu. Senzor sadrzi I antifog grejač ( 20x30cm ) koji se pali dodirom na naznačenom mestu na ogledalu.


LO set – Sat/temperature, grejač I touch za svetlo

Ogledalo sa ugrađenim LO setom sadrži mini dispej koji poseduje rotirajući meni sa satom I temperaturom. Takođe, ogledalo poseduje antifog grejač ( 20x30cm ) koji se aktivira dodirom na naznačeno mesto I touch za paljenje osvetljenja sa mogućnosti promene inteziteta osvetljenja.


Off-line – Glasovna komanda

Ogledalo sa ugrađenim off-line glasovnom komandom sadrži mini dispej koji poseduje rotirajući meni sa satom I temperaturom. Takođe, ogledalo poseduje antifog grejač ( 20x30cm ) koji se aktivira dodirom na naznačeno mesto I touch za paljenje osvetljenja sa mogućnosti promene inteziteta osvetljenja.

Ogledalo poseduje mogućnost promenu svih funkcija glasovnim putem. Glasovna komanda se vrši na engleskom jeziku, sa unapred određenim komandama ( Detaljno uputstvo ).


Antifog grejač ( Protiv magljenja )

Grejač sprečava zamagljivanje ogledala postepenim zagrevanjem određene površine ( Ne celog ogledala ). Grejač se ugrađuje na ogledala koja u svom sklopu imaju tu opciju. Instalira se na sredini ogledala. Dimenzija folije je 20x30cm ( Mogućnost ugradnje I većeg formata: 30x40cm I 40x60cm – Na upit ).


Bluetooth panel

Ogledalo sa ugrađenim Bluetooth sistemom sadrži centralni panel na kom su prikazane sve opcije ogledala. Ekran konstantno prikazuje vreme I temperature, kao I svako paljnje/gašenje opcija na ogledalu.

  • -Touch za svetlo – Služi za paljenje/gašenje osvetljenja uz opciju promene intezizeta osvetljenja.
  • -Touch za grejač – Služi za paljenje/gašenje grejača.
  • -Touch za Bluetooth – Služi za paljenje Bluetooth funkcije. Mogućnost javljanja dodirom na isto dugme kada je ogledalo povezanom sa telefonom. Gašenje Bluetooth opcije se vrši pritiskom I držanjem ( 3 sekunde ) na označenom mestu.
  • -Touch Set – Kada je Bluetooth opcija na ogledalu upaljena pritiskom opcije set možete kontrolisati jačinu zvučnika ( + I - ), kao I menjati muziku ( + I - ).
  • Detaljno uputstvo.

 

Preuzimanje I plaćanje

Ogledala se mogu preuzeti u našem izložbenom salonu ( Kontakt ) ili se može poslati brzom poštom ( AKS brza pošta ). Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ogledala. Uz ogledalo dobijate račun I garantni list.

 

Rok izrade ogledala

 Rok izrade ogledala 8-12 radnih dana.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!